Støt projektet som privatperson

Banner%20jpeg

STØT SAMMENHOLDET OG BYENS FRITIDSAKTIVITETER

Det er nu muligt, at tegne private sponsorater og støtte op om projekt kunstgræsbane til Skødstrup. Ved et sponsorat til Skødstrup Kunstgræsbane bidrager du til at give en masse glade børn og unge muligheden for en mere aktiv hverdag.

For håndteringens skyld, har vi inddelt private sponsorater i nedenstående kategorier. Har du lyst til at sponsorere med andre beløb, så anvend gerne kontaktformularen nederst. 


Ved at klikke HER kan du afgive et personligt sponsorat til projektet. 

Ved anvendelse af ovenstående link, bliver oplysningerne automatisk indberettet til SKAT, så du kan opnå fradrag for donationen. Du kan få fradrag for beløb op til 16.300 kroner pr. år. 

Det er også muligt at støtte projektet med sponsorater gennem MobilePay på nummer 72162 (Skødstrup Fodbold). 

Når klubben har modtaget din indbetaling, så kontakter vi dig for godkendelse af, at vi må påføre dit navn på en kommende sponsorvæg ved kunstgræsbanen, på klubbens hjemmeside samt klubbens Facebooksider. 

Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nedenstående kontaktpersoner, eller anvende formularen nederst.  

Tusind tak for støtten! 

Sk%c3%a6rmbillede%202020-05-30%20kl.%2017.44.03
Kontakt os

Kontakt os med din forespørgsel ved at anvende formularen. Vi vender tilbage med svar, så hurtigt som muligt.
Du er også meget velkommen til at kontakte Rene Eskildsen pr. telefon 2929 4782 eller Mikkel Christensen pr. telefon 2370 7500.