Sponsor

Velkommen som sponsor i Skødstrup Fodbold

TAK. Tak fordi du har fundet denne side med en god intention og en hjælpende hånd til en lokal forankret sportsforening.

Hver evige eneste dag, hele året rundt, er vores hær af frivillige trænere aktive for at sikre optimale betingelser, gode oplevelser og fantastisk samvær, for vores mere end 650 medlemmer.

Skødstrup SF Fodbold har igennem det seneste årti udviklet sig til at være en af de største fodboldklubber i Aarhus. Den position har vi en meget klar intention om at bevare. Deslige ønsker vi en forening som i både betragtning og lokal-selvopfattelse er en af de bedste - ikke bare i Aarhus men i Danmark.

I Skødstrup Fodbold er vi bevidste om, at vi ikke kommer til at opnå dén målsætning alene. For at opnå de ønsker, drømme og visioner vi har, får vi brug for al den hjælp vi kan få.

Præcis derfor, er tak et fattigt ord, når du, som potentiel sponsor, blot overvejer at være en del af en fodboldklub i rivende udvikling. Vi håber naturligvis, at du får lyst til at tage aktivt del i udviklingen af vores klub.

I vores sponsorkatalog vil vi præsentere forskellige muligheder for eksponering i samarbejde med os. Såfremt du sidder med spørgsmål efter at have gennemgået materialet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os til en uforpligtende dialog om mulighederne for et samarbejde.

Som sponsor i Skødstrup Fodbold kommer du til at gøre en større forskel end vi kan sætte ord på - TAK!

Se vores sponsorkatalog HER

Sponsorkontakt
File
Nicolai H. Rasmussen
22 11 05 61