Projekt Kunstgræs

Fra drøm til virkelighed - kunstgræsbane i Skødstrup

Byrådet i Aarhus Kommune vedtog den 24. april 2019, at de vil støtte Skødstrup Fodbold med 3,1 million kr. til etablering af en kunstgræsbane. 

Det er for mange en drøm, der er på vej til at blive virkelighed. Flere af byens spillere har været i gang med at sælge lodsedler og har dermed bidraget til indsamling af 1 million kr., som er det beløb, som klubben skal bidrage med, for at realisere drømmen om en kunstgræsbane. 

For at løfte denne økonomiske opgave, så har klubben også brug for sponsorer, som vil bidrage økonomisk til indsamlingen. 

Banen vil komme hele lokalsamfundet til gavn, og vi håber at banen vil kunne bruges af andre idrætsgrene og institutioner i byen.

Det er nu muligt at tegne private sponsorater, og vi har følgende typer at vælge imellem:

Guldsponsorat:                    2.500 kr.

Sølv sponsorat:                     1.000 kr.

Bronze sponsorat:                500 kr.

Der er naturligvis også mulighed for at indbetale et valgfrit beløb.

Hvis du anvender dette link:  Gaveindsamling og vælger Skødstrup fodbold til betaling af sponsorat, så har du mulighed for at få fradrag for sponsoratet. Dette bliver automatisk indberettet til SKAT. Du kan få fradrag for beløb op til 16.300 kr. pr. år.

Når fodboldklubben har modtaget din indbetaling, så kontakter vi dig for godkendelse af, at vi må påføre dit navn på en sponsorvæg. 

Mange tak for din støtte! 

Kunstgr%c3%a6s