Om projektet

Banner%20jpeg
Baggrund for Projekt Kunstgræs

Skødstrup Fodbold er en af de største fodboldklubber i Østjylland med næsten 800 medlemmer. Klubben spænder vidt, og fodbolden samler generationer på tværs - det yngste medlem er 2 år gammel og det ældste er 84.

Det er klubbens ambition at samle generationer, som på tværs af køn, alder og social baggrund kan samles om fantastiske oplevelser. Vi vil have et tilbud til alle, som ønsker at spille fodbold og samlet skabe rum, forudsætninger og håb om gode oplevelser med fodbolden som omdrejningspunkt.


De seneste år har vi søsat en lang række initiativer, som har været med til at skabe rammer for en lang række gode oplevelser for klubbens mange medlemmer. Hver sommer er klubben vært for den traditionsrige Skødstrup Fodboldskole, som har udviklet sig til at være blandt de største i Danmark. Derudover har vi blandt andet søsat initiativer som fælles ture til udlandet, mini-fodboldskole for de yngste, fodbold for 2-4 årige, fodboldfitness for mænd og en masse andet!

I Skødstrup Fodbold ønsker vi fortsat at skabe gode rammer for oplevelser for de mange drenge, piger, mænd og kvinder, som er en del af klubben. Vi ønsker, at disse oplevelser skal støttes op af bedre faciliteter. Her spiller en kunstgræsbane en meget stor rolle!

Følg projektet på Facebook

Byrådet i Aarhus Kommune vedtag den 24. april 2019, at de vil støtte klubben med 3,1 million kroner til etablering af en sådan bane. For klubben, er det en meget stor drøm, som der, nu med kommunens tilsagn,  er på vej til at blive realiseret. 

 

Skødstrup Fodbold har ønsket om en kunstgræsbane i rigtig mange år, og har derfor arbejdet ihærdigt på at forberede klubben både økonomisk og administrativt, så den er bedst muligt rustet frem mod projektets realisering. 

For at vi for alvor kan nå i mål med projektet - og kan starte med at træne, spille kampe, grine og glædes på den nye bane, så har vi brug for al den økonomiske opbakning vi kan få. Det er kun muligt at realisere projektet hvis vi opnår tilsagn om private donationer og virksomhedssponsorater. 

En kunstgræsbane beliggende ved Midtpunktet i Skødstrup vil komme hele lokalsamfundet til gavn. Vi håber, at banen vil tages i anvendelse af både den lokale skole, institutioner i byen samt andre idrætsgrene end fodbold.   

På de følgende sider, kan du finde nærmere information om, hvordan du kan støtte op om projektet. Vi håber på din opbakning!

Agf1
Img_7366
U8-1