Kampflytning

Generelt om flytning af kampe

Ved flytning af kampe efter at det endelige kampprogram fra DBU er udkommet, er det trænere og holdledere der sammen med klubbens kampfordelere flytter kampe. Kampfordeleren har adgang til DBU's kluboffice hvori denne kan anmode øvrige klubber om kampflytninger. Dette sker, helt lavpraktisk, ved at den afholdende klub (hjemmeholdet) opretter en kampflytning i kuboffice som modstander klubben skal acceptere inden for et givent antal dage.

Man bør være opmærksom på at der ofte er gebyr fa DBU i forbindelse med flytning af kampen, i særedelshed i den sidste uge og hvis der også skal omorganiseres dommere. Der appelleres således til, at man inden sæsonen går i gang, får dannet sig et overblik over hele sæsonen, således at klubben undgår at skulle flytte kampe med kort varsel.

Der er to modsatrettede procedurer for flytning af kampe for henholdsvis ude- og hjemmekampe:

Hjemmekampe

Ønsker man at flytte en hjemmekamp kontakter hovedtræneren eller holdlederen klubbens kampfordeler for at finde en ny banetid. Herefter kontakter man modstanderen for at få bekræftet at de gerne vil flytte kampen. Når dette er på plads meddeles det klubbens kampfordeler, som opretter kampflytningen i kluboffice. Når modstanderens kampfordeler har accepteret flytningen kan den ses i DBU's kampprogram og kampen er endeligt flyttet.

Udekampe

Ønsker man at flytte en udekamp kontakter hovedtræneren eller holdlederen modstanderholdet om en ny kampdag. Modstander klubben skal oprette kampflytningen i kluboffice. Ændringerne sker når klubbens kampfordeler har accepteret kampflytningen i kluboffice. Man kan evt. forud underette klubbens kampfordeler så denne kan acceptere så snart ønsket er afgivet i kluboffice.