Holdenes økonomi

Klubbens tilskud til holdene

Holdgebyrer ved deltage i turneringer/stævner

Klubben betaler for holdgebyrer i DBU og DGI ordinærturnering, herunder dommergebyrer fra U12-hold og opefter.

Derudover betaler klubben eventuelle holdgebyrer ved deltage i enten Rema 1000-Cup i Sejs for de yngste hold, Nørhalne Cup for de ældre hold eller Madsby Pigecup for pigehold. Udover dette kan hver enkelt hold deltage i stævner med et holdgebyr op til 1000 kr. samlet pr. kalenderår.

Sæsonafslutning

For hold med 30 spillere eller derunder bidrager klubben med 1000 kr til holdets afslutning. Hvis et hold har flere end 30 spillere bidrager klubben med 50 kr pr. spiller udover de første 30.

Der er intet krav til hvordan pengene skal bruges, udover, at de benyttes på sociale aktiviteter eller -tiltag. Klubben godtkører kun pengene for afslutningen, når den ansvarlige har sendt gyldig kvittering til klubbens kasserer (se afsnittet 'Bestyrelsen').

Kunstgræs

Hvert hold har 4000 kr til vintertræning, turneringer eller kampe på eksterne kunstgræsbaner. Holdene er selv ansvarlige for booking af disse samt overholdelse af budgettet. Budgettet er gældende pr. kalenderår - en vintersæson er således delt i 2 forskellige budgetter.

Jyske Mesterskaber

Klubben betaler holdgebyret ved Jyske meterskaber for det nominelle antal deltagere der kan deltage. Det nominelle antal deltagere henviser til det maksimalt antal tilladte spillere for det pågældende hold i en regulær kamp.